Tel.: +31 858885358
Voor een leuk en leerzaam schoolreisje!

Schoolreisje Friesland

Bent u op zoek naar een activiteit voor een schoolreisje in Friesland? IJsboerderij Boereiis verzorgt leuke en leerzame schoolreisjes op de boerderij. De kinderen maken spelenderwijs kennis met verschillende aspecten van de boerderij en daarnaast is er natuurlijk volop ruimte om te spelen!

Hoe ziet een schoolreisje bij Boereiis eruit?

Voor het verkennen van de boerderij gebruiken wij twee vormen: een rondje boerderij of een speurtocht op de boerderij. Tijdens de speurtocht worden de kinderen in kleine groepjes ingedeeld en krijgen ze allerlei vragen over de boerderij. Na het bekijken van de boerderij mogen de kinderen als ze dat willen ook nog langer kijken bij de paarden of bij de koeien in de melkstal. Soms komt het zelfs zo uit dat ze een rondje mee kunnen draaien op de draaimelkstal.

Ook is er natuurlijk veel ruimte om lekker te spelen! Op de speelweide van de boerderij staan allerlei speeltoestellen. Zo is er een trampoline, een klimrek, een glijbaan, een zandbak en een ‘springberg’: een grote air-trampoline waar 20-30 kinderen tegelijk op kunnen spelen! De kinderen worden verder verwend met een lekker boerenijsje en poffertjes. Bij vertrek krijgen de kinderen een ballon.

IJsboederij Boereiis verzorgt leuke en leerzame schoolreisjes in Friesland. Hebt u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Ga naar Schoolreisjes!

Bel nu!+31 858885358