Tel.: +31 858885358
Welkom in de speelweide

Kom spelen in de leukste speelweide van Friesland!

Lekker spelen in de buitenlucht? Dat kan bij ijsboerderij Boereiis! In de speelweide naast onze boerderij staan allerlei speeltoestellen waar kinderen naar hartelust kunnen spelen.

Zo hebben wij sinds kort een ‘springberg’: een grote air-trampoline, waar 20-30 kinderen tegelijk op kunnen spelen! Daarnaast is er op de speelweide een kleinere trampoline, een zandbak, een glijbaan, een speelkar en een klimrek te vinden en zijn er schommels en wip waps.

En er is nog veel meer te beleven op de boerderij! Kinderen kunnen een kijkje nemen bij de paarden, de geiten of in de koeienstal en is er natuurlijk de mogelijkheid om een lekker ijsje te eten.

De speelweide van ijsboerderij Boereiis is afgesloten met een hek. U kunt dus met een gerust hart een kopje koffie gaan drinken op het terras van
de boerderij terwijl uw kinderen lekker aan het spelen zijn.

Wilt u een kinderfeestje bij ons in de speelweide in Friesland vieren? Dat kan! Verderop op onze website vindt u hierover meer informatie.

Benieuwd geworden naar onze speelweide in Friesland? Kom gerust eens een kijkje nemen! U kunt ook bellen of een e-mail sturen als u nog vragen heeft.

Ga naar de Activiteiten!

Bel nu!+31 858885358